Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus inom området lätta eldrivna fordon såsom elcyklar, elsparkcyklar, elmopeder och eldrivna seniorscooters. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi säljer våra egna varumärken. Vi befinner oss i stark tillväxt och har tre år i rad utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vårt kontor och varulager finns i Norrtälje, 45 min norr om Stockholm, där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.

Verksamheten startade år 2006 med import av elsparkcyklar i den mindre storleksklassen. Med åren har både organisationen och sortimentet vuxit med ett fokus på lätta elfordon. Idag tillhandahåller vår webbutiksportfölj Nordens bredaste sortiment av lätta elfordon, där vi har eldrivna alternativ som passar från 2 till 99 års ålder. Flera av våra varumärken har utsetts till ”Bäst i Test” i stora produkttester utförda av Nordens största mediehus.


Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda marknadens mest prisvärda alternativ inom respektive produktkategori. Vi vill påstå att du inte skall kunna hitta en bättre produkt för samma eller lägre pris hos någon av våra konkurrenter. För att nå detta mål har vi finslipat vårt arbetssätt genom att satsa på kvalitet från betrodda underleverantörer, skära ner på mellanhänder samt hålla nere våra omkostnader. Vår egen personal sköter hela processen från produktutveckling och inköp till kundtjänst och lagerplock ut till slutkund.


Seafire – vårt moderbolag

Sedan 2019 ingår Nordbutiker i Seafire-koncernen. Seafire är en företagsgrupp grundad 2016 med syfte att skapa tillväxt genom förvärv av lönsamma bolag och utveckla bolagen genom aktivt och långsiktigt ägande. Seafire driver verksamheten i två affärssegment, Industrikomponenter och Produkter.